wo 20 december 2017

Kerstfeest van CBS "De Loopplank"

kerk aan het Oosteinde 31, Blijham
 19.00 uur  - 20.30 uur

Op woensdag 20 december a.s. viert basisschool 'De Loopplank" hun Kerstfeest in
de kerk aan het Oosteinde 31 in Blijham.  Alle kinderen van de
school  werken mee aan de uitvoering van de
musical ‘Het mooiste geschenk’.
Een musical waarin de kerstgedachte is verwerkt. De viering begint om 19.00 uur en duurt ongeveer een uur. Belangstellenden zijn van harte welkom! De deur van de kerk is open vanaf 18.30 uur.