« vorige  |  september 2020  |  volgende »

Er zijn geen items gevonden in deze maand.

Zondag 20 september 2020 om 9.30 uur rechtstreekse START-dienst vanuit de  kerk in Bellingwolde.  De voorganger is. Ds. Wolf Jöhlinger, Organist  Dhr. Jan Eefting.  Met medewerking van zanggroep "JOY" o.l.v. mevr. E. de Boer.Te beluisteren klik hier (link naar de Kerkomroep PKN Bellingwolde)

Indien u gebruikt maakt van een mobiele telefoon of tablet kunt u de Kerkomroep App via de AppStore (iPhone of iPad) of Google Playstore (Android) downloaden. App openen->Menu->Zoek een Kerk->Provincie->Groningen->Bellingwolde ->Zondag 20 september 2020 luisteren.