PKN
Protestantse Gemeente Blijham
 
Pasen Pasen
Voor Pasen krijgen de kinderen van de Kindernevendienst een pakketje met o.a. een boekje voor Pasen. Ouders kunnen op www.BijbelBasics.nl van het Nederlands Bijbelgenootschap verdere informatie vinden om aandacht te geven aan het Paasverhaal.
Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen!
 
 
Palmpasen Palmpasen

Beste gemeenteleden,
Bijgaand een hartelijke groet van de kinderen van de Kindernevendienst voor alle gemeenteleden van Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo en Wedde.
Trots laten zij de Palmpassstokken zien die zij vorige week gemaakt hebben; er is met veel plezier geknutseld. Ook al kunnen we niet bij elkaar zijn, toch willen we laten zien dat we gewoon de dingen doen die we anders ook doen!
Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen toe en hopen dat deze kaart een hart onder de riem mag zijn!
Hopelijk gauw tot ziens in de kerk,
mede namens de leiding, van alle kinderen van de Kindernevendienst.


De kinderen van de Kindernevendienst hebben allemaal een pakketje thuis ontvangen met materiaal om een Palmpaasstok te maken, zelfs het broodhaantje en de chocolade eitjes ontbraken niet. Aan de kinderen is gevraagd een foto van de Palmpaasstok te maken zodat wij via digitale weg kunnen laten zien hoe enthousiast er geknutseld is. Zo kunnen we er toch met elkaar van genieten!
 
Kindernevendienst Blijham Kindernevendienst Blijham
Voor kinderen van 4 tot ongeveer 12-13 jaar is er Kindernevendienst op de zondagen dat er een (meestal gezamenlijke) dienst is in Blijham en op hoogtijdagen. Ook kinderen uit Bellingwolde en Vriescheloo  en Wedde zijn van harte welkom!
 
 
 
Kindernevendienst Kindernevendienst
lees meer ยป
 
 
Kerkdiensten in Coronatijd.
Zondag 20 september 2020 om 9.30 uur rechtstreekse START-dienst vanuit de  kerk in Bellingwolde.  De voorganger is. Ds. Wolf Jöhlinger, Organist  Dhr. Jan Eefting.  Met medewerking van zanggroep "JOY" o.l.v. mevr. E. de Boer.Te beluisteren klik hier (link naar de Kerkomroep PKN Bellingwolde)  
Ook later kunt u op een door uzelf te bepalen tijd de viering beluisteren.

Indien u gebruikt maakt van een mobiele telefoon of tablet kunt u de Kerkomroep App via de AppStore (iPhone of iPad) of Google Playstore (Android) downloaden. App openen->Menu->Zoek een Kerk->Provincie->Groningen->Bellingwolde ->Zondag 20 september 2020 luisteren.
Namens de kerkenraden een gezegende dienst gewenst!
 
Kerkdiensten Blijham, Bellingwolde, Vriescheloo en Wedde.
Gezamenlijke kerken
 
Kerkdienst Blijham beluisteren
Klik hier
 
Websites
Bellingwolde    
Vriescheloo 
Over de Brug
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.