Pasen Pasen
Voor Pasen krijgen de kinderen van de Kindernevendienst een pakketje met o.a. een boekje voor Pasen. Ouders kunnen op www.BijbelBasics.nl van het Nederlands Bijbelgenootschap verdere informatie vinden om aandacht te geven aan het Paasverhaal.
Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen!

Palmpasen Palmpasen

Beste gemeenteleden,
Bijgaand een hartelijke groet van de kinderen van de Kindernevendienst voor alle gemeenteleden van Bellingwolde, Blijham, Vriescheloo en Wedde.
Trots laten zij de Palmpassstokken zien die zij vorige week gemaakt hebben; er is met veel plezier geknutseld. Ook al kunnen we niet bij elkaar zijn, toch willen we laten zien dat we gewoon de dingen doen die we anders ook doen!
Wij wensen iedereen hele fijne Paasdagen toe en hopen dat deze kaart een hart onder de riem mag zijn!
Hopelijk gauw tot ziens in de kerk,
mede namens de leiding, van alle kinderen van de Kindernevendienst.

De kinderen van de Kindernevendienst hebben allemaal een pakketje thuis ontvangen met materiaal om een Palmpaasstok te maken, zelfs het broodhaantje en de chocolade eitjes ontbraken niet. Aan de kinderen is gevraagd een foto van de Palmpaasstok te maken zodat wij via digitale weg kunnen laten zien hoe enthousiast er geknutseld is. Zo kunnen we er toch met elkaar van genieten!

Kindernevendienst Blijham Kindernevendienst Blijham
Voor kinderen van 4 tot ongeveer 12-13 jaar is er Kindernevendienst op de zondagen dat er een (meestal gezamenlijke) dienst is in Blijham en op hoogtijdagen. Ook kinderen uit Bellingwolde en Vriescheloo  en Wedde zijn van harte welkom!

Kindernevendienst Kindernevendienst
lees meer ยป