PKN
Protestantse Gemeente Blijham
 

wo 7 maart 2018

Informatieavond stand van zaken Preekstoel Enkhuizen

Locatie: 
 Kerk Oosteinde 31, Blijham
Tijdstip: 
 20.00 uur  - 21.00 uur

Woensdag 7 maart 2018 om 20.00 uur is er een informatieavond in onze kerk  over het eventueel verplaatsen van de preekstoel uit 1735 van de Lutherse Kerk in Enkhuizen naar onze kerk in Blijham. Dhr. Jochem Abbes, cultuurhistoricus van Westerwolde, zal een presentatie geven. Voor de bouwkundige vragen is dhr. Jan Blokzijl aanwezig. U wordt van harte uitgenodigd.
De geplande groot huisbezoekavond komt te vervallen, omdat de kerkenraad hiermee wil wachten tot Ds Jöhlinger is geïnstalleerd.
 
 

terug
 


 
Kerkdiensten in Coronatijd.
Zondag 09 augustus 2020 om 9.30 uur rechtstreekse dienst vanuit de  kerk in Blijham.  De voorganger is. Ds. Wolf Jöhlinger. Organist  Dhr. H. de Vries. Te beluisteren klik hier (link naar de Kerkomroep PKN Blijham)  
Ook later kunt u op een door uzelf te bepalen tijd de viering beluisteren.

Indien u gebruikt maakt van een mobiele telefoon of tablet kunt u de Kerkomroep App via de AppStore (iPhone of iPad) of Google Playstore (Android) downloaden. App openen->Menu->Zoek een Kerk->Provincie->Groningen->Bellingwolde ->Zondag  09 augustus 2020 luisteren.
Namens de kerkenraden een gezegende dienst gewenst!
 
Kerkdiensten Blijham, Bellingwolde, Vriescheloo en Wedde.
Gezamenlijke kerken
 
Kerkdienst Blijham beluisteren
Klik hier
 
Websites
Bellingwolde    
Vriescheloo 
Over de Brug
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.