wo 7 maart 2018

Informatieavond stand van zaken Preekstoel Enkhuizen

Kerk Oosteinde 31, Blijham
 20.00 uur  - 21.00 uur

Woensdag 7 maart 2018 om 20.00 uur is er een informatieavond in onze kerk  over het eventueel verplaatsen van de preekstoel uit 1735 van de Lutherse Kerk in Enkhuizen naar onze kerk in Blijham. Dhr. Jochem Abbes, cultuurhistoricus van Westerwolde, zal een presentatie geven. Voor de bouwkundige vragen is dhr. Jan Blokzijl aanwezig. U wordt van harte uitgenodigd.
De geplande groot huisbezoekavond komt te vervallen, omdat de kerkenraad hiermee wil wachten tot Ds Jöhlinger is geïnstalleerd.