Kindernevendienst Blijham Kindernevendienst Blijham

Voor kinderen van 4 tot ongeveer 12-13 jaar is er Kindernevendienst op de zondagen dat er een (meestal gezamenlijke) dienst is in Blijham en op hoogtijdagen. Ook kinderen uit Bellingwolde en Vriescheloo zijn van harte welkom!

9 april 2017, dienst in Blijham
Op Palmzondag is er weer Kindernevendienst. We maken dan met elkaar in de dienst prachtige Palmpasenstokken die we vast en zeker ook even zullen laten zien! We luisteren naar het verhaal over de intocht van Jezus in Jeruzalem. Ook oudere kinderen zijn van harte welkom. Heb je nog een Palmpasenstok thuis, dan is het slim die op 9 april mee te nemen naar de kerk: niet vergeten!

Bim bam, bim bam, bim bam, bom:
kom kinderen, kom kinderen, kom kinderen, kom!
Want wij vieren met elkaar, Palmpasen, zoals ieder jaar!

16 april 2017, dienst in Blijham
Op Eerste Paasdag is er ook Kindernevendienst. We luisteren naar het Paasverhaal en gaan daarna  op een feestelijke manier aan de slag.

21 mei 2017, gezamenlijke dienst in Blijham
Op deze zondag gaan we met elkaar cadeautjes maken. Voor wie die cadeautjes zijn? Je hoort het in de Kindernevendienst!

We zien jullie graag weer in de kerk!
Met hartelijke groeten van Ellen, Marjan en Marijke

Kindernevendienst Kindernevendienst