PKN
Protestantse Gemeente Blijham
 

zo 3 december 2017

Kerkdienst Adventsproject KBD

Locatie: 
 Kerk Oosteinde 31, Blijham
Tijdstip: 
 11.00 uur  - 12.30 uur

Kindernevendienst
Vanaf 3 december start het Adventsproject van dit jaar: Kerst met Aña, Julia en Luiz. We gebruiken het Adventsboekje van Stichting Op de Hoogte van Bolivia. Op de 4 Adventszondagen horen we de verhalen van Aña, María, Julia en Luiz die vertellen over een engel in de tempel, een engel in Nazareth, over liederen van blijdschap en over Jozef en Maria die op reis gaan. De kinderen werken tijdens de 4 zondagen van Advent aan een retablo, een drieluik, met een Boliviaanse kerstvoorstelling; het belooft prachtig te worden! De kinderen hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging gekregen om ook dit jaar weer mee te doen met het project: welkom allemaal. Om in de stemming te komen, zijn er bij het koffiedrinken voorafgaand aan de dienst, koekjes naar Boliviaans recept! (Zie ook tabblad Actueel)
 

terug
 


 
Kerkdiensten in Coronatijd.
Zondag 09 augustus 2020 om 9.30 uur rechtstreekse dienst vanuit de  kerk in Blijham.  De voorganger is. Ds. Wolf Jöhlinger. Organist  Dhr. H. de Vries. Te beluisteren klik hier (link naar de Kerkomroep PKN Blijham)  
Ook later kunt u op een door uzelf te bepalen tijd de viering beluisteren.

Indien u gebruikt maakt van een mobiele telefoon of tablet kunt u de Kerkomroep App via de AppStore (iPhone of iPad) of Google Playstore (Android) downloaden. App openen->Menu->Zoek een Kerk->Provincie->Groningen->Bellingwolde ->Zondag  09 augustus 2020 luisteren.
Namens de kerkenraden een gezegende dienst gewenst!
 
Kerkdiensten Blijham, Bellingwolde, Vriescheloo en Wedde.
Gezamenlijke kerken
 
Kerkdienst Blijham beluisteren
Klik hier
 
Websites
Bellingwolde    
Vriescheloo 
Over de Brug
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.